GAIA TALKS

To the point video’s over NextGen infrastructuren.

Architecten over de volgende generatie infrastructuren.

De Axians enterprise en solution architecten komen periodiek bij elkaar om hun kennis en ervaringen uit te wisselen: op camera. In deze inspirerende video’s praten ze jou bij over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van software-defined networking, datacenter, cloud en workload optimalisatie. Kortom, Next Generation infrastructuren. Op zoek naar live inspiratie? Plan direct een meeting in het virtuele demolab

On Demand video: Software-Defined Access

Organisaties worden steeds afhankelijker van hun digitale middelen. En die middelen zijn overal te vinden. Gekoppeld aan de Access-laag, in het datacenter en in toenemende mate in de cloud. Dit in de vorm van gebruikers en apparaten die aangesloten worden op het netwerk, applicaties in het datacenter en innovatieve nieuwe functionaliteiten uit de cloud. De vraag is nu, hoe zorg je ervoor dat je alle op de IT-afdeling afgevuurde wijzigingsverzoeken beheersbaar en behapbaar vorm blijft geven? Laat je in deze video inspireren door enterprise architect Jan-Lo van Ollefen en de SD-A koploper van Nederland, Jasper van Nederpelt.

On Demand video: Zero-Trust Security

De wereld digitaliseert zichzelf steeds sneller. Als organisatie creëer je steeds meer datastromen die vanuit allerlei bronnen bij elkaar moeten komen. De vraag die Jan-Lo van Ollefen en Jasper van Nederpelt in deze video beantwoorden: Hoe zorg je ervoor dat je weet wie er aan die datastromen komt en dat je die steeds complexer wordende IT-infrastructuur goed beveiligd houdt?

On Demand video: GAIA platform

Als IT worden we steeds populairder binnen onze organisaties. We vervullen dan ook een groeiende rol in allerlei waardevolle transformatie trajecten. Mooie digitaliseringsprojecten die de organisatie écht vooruit helpen. Alleen ontstaat wel de vraag, waar vind je nog de ruimte en de middelen om daar daadwerkelijk goed vorm aan te blijven geven. En hoe zorg je ervoor dat die steeds complexer wordende IT-infrastructuur ook nog veilig blijft als je de afslag neemt richting de cloud? Steven de Windt en Jan-Lo van Ollefen lichten toe hoe het GAIA platform organisaties ondersteunt in hun ontwikkelingen.

GAIA Talks Abonnement

Vaker op zoek naar inspiratie, demonstraties en ervaringen? Laat jezelf op deze virtuele manier periodiek bijpraten door de architecten en relaties van Axians. Abonneer jezelf vandaag nog op de inspirerende GAIA Talks en blijf automatisch op de hoogte van de nieuwste inzichten en ervaringen op infrastructureel gebied.

Activeer abonnement

"Dankzij GAIA kunnen we de infrastructuur centraal managen. Daarnaast hebben we een flinke stap gezet om met automation de risico’s op menselijke fouten te minimaliseren. Hiermee hebben we veel meer uniformiteit aangebracht!"

Janny van der Ploeg - Product Owner bij Gemeente Utrecht