Volgende generatie workload analyse

De performance van de belangrijkste applicatieketens geautomatiseerd in beeld krijgen? Het GAIA platform biedt het eenvoudig, als een service.

Beluister de nieuwste podcast over digitale wendbaarheid in de zorg

Beluister podcast

End-to-end performance inzicht

De nieuwe Workload Analytics module is ontwikkeld om de performance van complexe architecturen te monitoren en te optimaliseren. Hoe draait een applicatie? Hoe is de performance wanneer er wijzigingen worden aangebracht? Geïntegreerd in het GAIA portfolio biedt de Workload Analytics module jouw IT-afdeling nu geautomatiseerd een integraal inzicht in de performance van volledige applicatieketen zoals het bedrijfskritische HIX of Peoplesoft.

De Workload Analytics service gaat daarbij verder dan de reeds in het GAIA platform opgenomen oplossingen van onze partners. Het zijn juist de data-correlaties, AI-gedreven detecties van afwijkingen en vereenvoudigende dashboards die het verschil maken ten opzichte van de traditionele en statischere ketenmanagement oplossingen van weleer.

GAIA Workload Analytics

De helpende hand die jouw mensen, apparatuur en applicatie-workloads effectiever met elkaar verbindt

Zorginnovatie: behoefte aan digitale weer- en wendbaarheid

Een traditioneel IT-landschap is niet langer wendbaar genoeg om de groei aan digitale zorginitiatieven snel genoeg op te vangen. Laat staan om grip te houden op het groeiende aantal data(center)locaties, applicatiebewerkingen en dagelijks door te voeren veranderingen. En dit probleem groeit alleen maar. Waarom? Omdat het steeds moeilijker wordt de mogelijkheden van de eigen infrastructuur te overzien, er minder échte IT-specialisten beschikbaar zijn en er tegelijkertijd nog meer zorgtechnologie moet worden ontsloten.

De traditionele infrastructuur en IT-bezetting is niet langer meer in staat om deze spagaten op te vangen. Er is een nieuwe visie nodig. Een intelligent platform dat een set technologische en organisatorische functionaliteiten biedt om de complexiteit weer onder controle te houden. Een volgende generatie communicatie, datacenter en cloudmanagement technologieën die de IT-afdeling de ruimte en het comfort biedt om optimaal bij te dragen aan dat wat er écht toe doet, de vooruitgang van jouw zorgverlening.

GAIA: Het intelligente ketenmanagement platform

Verfijnt de werking en ontsluiting van jouw digitale workloads

Vereenvoudig en optimaliseer de werking van jouw communicatie, cloud en datacenter landschap

Optimaliseer uitsluitend dat wat er aantoonbaar het meest toe doet

Geef jouw IT-afdeling de capaciteit om werkelijk bij te dragen aan zorginnovatie

Moderniseer en optimaliseer het IT-landschap modulair en as a service

Creëer eenvoud, grip en effectiviteit met next-gen automation en orchestration

Maak optimaal gebruik van onze bewezen Ambition Tracks en building blocks

Ontkoppel, flexibiliseer en centraliseer jouw workload management

Benut jij de voordelen van de infra improvement scan?

Meld je aan

GAIA Demolab: ervaar het zelf

Probeer het nu

"Dankzij GAIA kunnen we de infrastructuur centraal managen. Daarnaast hebben we een flinke stap gezet om met automation de risico’s op menselijke fouten te minimaliseren. Hiermee hebben we veel meer uniformiteit aangebracht!"

Janny van der Ploeg - Product Owner bij Gemeente Utrecht

GAIA voordelen: Anticipeer op de toekomst

1

Houd de infrastructuur continu geautomatiseerd en gecontroleerd in lijn met jouw governance, performance en beschikbaarheidseisen.
2

Houd grip op de kosten/performance verhouding in jouw infrastructuur.
3

Breng de kans op werkdruk gerelateerde menselijke fouten terug tot een minimum.
4

Doorzie met Machine Learning eenvoudig de afwijkende patronen in jouw infrastructurele keten.
5

Voer met Artificial Intelligence automatisch cruciale wijzigingen door in jouw netwerk, datacenter en cloudomgevingen.
6

Automatiseer het levenscyclusbeheer van jouw infrastructuur met behulp van kunstmatig intelligentie.

Axians GAIA Talks

De Axians architecten praten je bij over de volgende generatie infrastructuren

GAIA: Next-Gen Infra & Orkestratie

Voeg nu intelligentie toe aan ieder facet van jouw IT-landschap: van het identity management, campus- en datacenternetwerk tot de storage, rekenkracht en gebruikte cloudplatformen. Het platform biedt een end-to-end analyse- en orkestratieplatform dat continu meegroeit met de technologische mogelijkheden én ontwikkelingen in de gezondheidszorg.

Dankzij het NextGen infra platform van Axians beschikt jouw organisatie over een hyperintelligent, zelfbewust en zelfsturend fundament dat continu weer ruimte biedt voor innovatie. Ooit gebaseerd op Software Defined technologie is het platform inmiddels al verrijkt met intent-based capabilities en intelligente lifecycle management mogelijkheden.

GAIA analyseert en garandeert waar nodig continu de benodigde performance verbeteringen in jouw meest cruciale workloads. Tegelijkertijd doen we de belofte dat de IT-afdeling voldoende capaciteit krijgt om zijn strategische doelen te behalen. Ons vertrouwen in jouw groeiende succes komt zelfs tot uiting in het service-model; ieder building blok wordt as-a-service aangeboden. Hierdoor blijven we continu afhankelijk van jouw succes en onze bewezen resultaten. En dat is precies wat we als een van Nederlands meest geliefde serviceverleners willen bieden: the best of ICT with a human touch.